sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Viikko 44 - pyhäinpäivää ja FaBa-mietteitä

Kukaanhan siis ei kertonut minulle että viikonloppu olisi tuplapyhä. No, lauantaipäivä vietettiin sitten sen kunniaksi töissä siis tuplapalkalla ja tänään tarjolla oli palkallinen vapaapäivä, kelpaa toki minulle.

Moinen kristittyjen bileviikonloppu toki aiheutti taas kerran hallaa maalaustavoitteille, kun olin suunnitellut maalaus-sessiot perjantaille, lauantaille ja sunnuntaille.Saimme kuitenkin viikonloppuvieraita jo perjantaina, joten erakoituminen maalauspisteelle ei sitten ollut oikein optio. Ehkä minä vielä joku kerta onnistun maalaamaankin sen mitä viikoksi suunnittelen. No, onhan tässä vielä jonkin verran sunnuntai-iltaa jäljellä, ja maanantaikin olisi vapaata...

Jonkin verran tuossa kuitenkin figurintamalla jotain on tullut tehtyä, eli harkitsin jopa oikeasti paluuta Warhammer Fantasy Battlen pariin. Pelin kasiedikka tuntuu kuitenkin kohtuullisen pelattavalta vaikka siinä tietyt perusongelmat edelleenkin jos nyt eivät niinkään häiritse niin ainakin hymyilyttävät. Luonnollisesti turha lähteä miettimään paluuta niiden armeijoiden kautta joihin jo löytyy figujakin (eli kääpiöt ja skaven lähinnä), joten Orcs & Goblins, tai itse asiassa puhdas Goblins, alkoi tuntua kiinnostavalta. Se on kuitenkin armeija jota on aina halunnut vain koska ziljoona gobboa pöydällä on vain hienoa. Nuorempana ei moisen toteuttamiseen ollut resursseja, nyt se ei ole niin ongelma, tosin täytyy vielä oikeasti harkita kannattaako kuitenkaan tuollaisen parin tonnin sijoittaminen (GW:n) pikku-ukkoihin ja niiden palkkamaalauttamiseen, etenkään armeijaan jonka kilpailukyky ei ole ihan sieltä kovimmasta päästä.

Joitakin projektiin sopivia figuja toki jo löytyy, ainakin kymmenkunta susiratsastajaa, kasa gobbo-shamaaneja ja muutama spear chukka pitäisi jossain kaappien kätköissä majailla, mahdollisesti muutakin. Joten piti sitten ainakin ottaa ja hankkia tuo uusimman edikan minisääntökirja ja örkkien uusin armeijakirja. Vaihtoehtoina goblineille olisi mahdollisesti Bretonnia (tosin kun niitä löytyy jo ihan tarpeeksi Warmasteriin, niin en oikein tiedä ottaako duplikaattia isompaan skaalaan) sekä demonit (joka ovat vain valitettavan "tylsä" valinta, joskin ainakin kilpailukykyinen).

Maalaustavoitteita tulevalle viikolle asetan vain ja ainoastaan yhden ... ensi sunnuntain viikkoentryssä pitää pystyä esittelemään maalattuja figuja, ihan sama mitä (maalauspöydällä on edelleen odottamassa kasa meniittejä warmachineen ja länkkärityttösiä). Näillä näkymin maanantai ja tiistai tulevalla viikolla tarjoavat jonkin verran vapaa-aikaa, ja mahdollisesti muutamia irtonaisia tunteja harrastuksiin löytyy muiltakin päiviltä joten kovin isoa kasaa valmiita figuja tuskin voi odottaa tälläkään viikolla.

2 kommenttia:

  1. On tietkös varsin terapeuttista lukea näitä viikkoraporttejasi vaikkei maalaustuloksia olisikaan nähtäväksi. Ihan hyvä nimittäin saada välillä vertaistukea masennukseensa, kun ei olekaan taas saanut maalattua viikon aikana yhtään mitä piti. Kauheat on suunnitelmat aina, että nämä haluan nyt tällä viikolla valmiiksi ja sitten sunnuntai iltana sitä makaa sohvalla koomassa kieli suupielessä, kissa hyppii mahan päällä ja kädet tärisee, kun sitä on päivän pyörinyt suristelemassa jotain talon kattoa puhtaaksi lehtipuhaltimella.

    VastaaPoista
  2. Mutta kannattaa muistaa sanonta "hyvin suunniteltu on puoliksi tehty", eli kaiken voi laskea puolivalmiiksi kun suunnitteluun on kuitenkin saanut käytettyä aikaa :P

    No, jos jokainen viikko menisi kuten on suunnitellut, niin tylsäähän se elämä olisi kun ei mitään yllättävää tapahtuisi koskaan :).

    VastaaPoista