sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Viikko 47 - kolmisenkymmentä pelituntia, 45 maalausminuuttia

Ja niin se on taasen yksi viikko vierähtänyt sunnuntai-iltaan asti, tällä kertaa jopa niin että pelaamaankin on päässyt kuten tuossa viikon parista aiemmasta postauksesta pystyy päättelemäänkin.

Eli lautapelit olivat viikon teema kun jopa kahtena iltana saimme pelisession pidettyä, sen lisäksi ahkerassa käytössä ovat olleet jo useasti aikaisemminkin mainitsemani Baldur's Gate 2 ja Fallout New Vegas.


Maalauspuolella melkein sain Widowmakerit (kuvaus)valmiiksi! Itse asiassa tänään vakaa päätös oli istahtaa maalauspöydän äärelle ja viimeistellä ne vaikka väkisin, mutta tuollaisen kolmen vartin jälkeen pidin ruokataukoa, jonka jälkeen alkoikin mukavasti väsyttää, joten päätimmekin sitten vaimon kanssa viettää rauhallista sunnuntai-iltaa silmittömän väkivaltaviihteen parissa, ja katsoimme Steven Seagalin Kill Switchin. Ai miten niin ei muka ollut parempi vaihtoehto kuin maalaaminen? Onhan se kuitenkin rentouttavaa katsella puolitoista tuntia kun Steven pieksää ihmisiä.


Tulevalla viikolla on sitten oikeasti tarkoitus vähän ryhdistäytyä tuolla maalaussektorilla, joten tällä kertaa palataan taas asettamaan tavoitteitakin. Näillä näkymin maanantaina, keskiviikkona ja torstaina on mahdollista varata vapaita tunteja työskentelyyn figujen parissa, ja ensimmäiseksi tavoitteeksi otetaan noiden Widowmakerien viimeistely huomenissa. Keskiviikkona olkoon vuorossa meniitit, ja niistä Hierofantin sekä kuoron valmistuminen. Torstain varaan sitten vapaammalle maalailulle, eli kaivelen kaappien kätköistä jotakin mikä nyt sattuu innostamaan, mahdollisesti vaikka Circle Orboroksen warppisusi voisi olla tälläinen.

Perjantaina onkin tarkoitus sitten tutustua vaihteeksi uuteen figupelisysteemiin, kun reilu kuukausi sitten mainitsemani SAGA otetaan kokeiltavaksi. Jostain syystä nämä kaikki marginaalifigupelit päätyvät peliporukkamme hyllyihin ennemmin tai myöhemmin. Ja luonnollisesti ensimmäinen pelikään ei ole mikään perinteinen 1on1, vaan tarkoitus oli napata kirjasta heti nelinpeliskenaario ja lähteä sitä kokeilemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti