tiistai 29. marraskuuta 2011

Maalauspäivitys: Khador Widowmakers

Sunnuntainahan tuli aseteltua tälle viikolle maalaustavoitteita, joista ensimmäisenä oli Khadorin Widowmaker -yksikön valmistuminen maanantaina. No, maanantain vapaa-aika menikin sitten siihen että intouduimme tyhjentämään vaimon kanssa vaatehuoneen, lajittelimme pahvilaatikoittaan tavaraa varastoon ja järjestelimme muutenkin paikkoja. Tästä tosin bonuksena seurasi se, että vaatehuoneesta tyhjentyi muutaman hyllyn verran tilaa allekirjoittaneen maastoille ja muille figuilutarvikkeille, joten päivä ei ollut hukattu vaikka se hukkuikin.

Niinpä sitten varasinkin tiistailta aikaa itselleni, ja viimeistelin noiden widowmakereiden maalauksen siihen pisteeseen että saavat kelvata pelipöydälle. Maalasin (tai no, yritin maalata) ekaa kertaa eläessäni camoa, enkä kyllä täysin ole tyytyväinen tulokseen, mutta saavat perkeleet kelvata. Muutenkaan en tykännyt oikein noiden maalaamisesta, skulpti ei mielestäni ole tämän yksikön kohdalla kovinkaan onnistunut. Mutta ovatpahan nyt poissa maalauspöydältä. Tai no, eivät ole vielä, kuten kuvasta näkyy alustat täytyy vielä viimeistellä. Suunnittelin ainakin alustavasti niihin jotain vähän erikoisempaa sälää, siksi ne vielä odottavat valmistumistaan.

Mutta mutta, 1/3 viikon tavoitteista toteutunut, ja vasta tiistai menossa ... tämähän näyttää jopa vähintäänkin kohtuulliselta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti