maanantai 31. lokakuuta 2011

Viikko 43 - länkkäreitä ja leffoja

Viikon 43 sunnuntaipäivitys venähtikin tällä kertaa maanantaille, kun innostuttiin vaimon kanssa katsomaan koko Lord of the Rings -trilogia tuossa viikonloppuna. Ja kun torstai ja perjantai kuluivat uuden Pirates of the Caribbeanin (Vierailla vesillä), X-men First Classin ja Priestin parissa, loppuviikko vapaa-ajan suhteen oli leffojen kun alkuviikko oli länkkärifigujen.

Jotain pientä pelirintamalla kuitenkin tapahtui, eli nappasin kokoelmiini Actua Poolin Pelaajan Valinnan halpispelien tarjouksista. Tuon pitäisi toimia jopa omassa koneessakin, joten jatkossa ei tarvitse lähteä baariin biljardinpeluun takia ... jaa, en  kyllä ole tainnut käydä baarisa pelaamassa biljardia kohta kymmeneen vuoteen, mutta se lienee sivuseikka.

Figurintamallakin jotain uutta on lähtenyt matkalle, kun kesäkuun alussa tilatut Temple Flameguardit Warmachineen ovat viimeinkin päässeet postin kuljetettavaksi Maelstrom Gamesilta. Ilmeisesti pikkuhiljaa Privateer Press saa tuotantoaan ajan tasalle ja vanhoja tilauksia toimitettuakin.

Leffojenkatselu, höystettynä sopivalla määrällä olutta, vei loppuviikosta sen verran huomiota pois maalaamisesta että se puoli tusinaa nais-länkkärifiguja jäivät odottamaan valmistumistaan, joten ne pysyvät tavoitelistalla primääritavoitteina tällä viikolla. Ja kun noita masiinafiguja nyt on matkalla sen verran että saan Temple Flameguardit täyteen miehitykseen, voisi vaihteeksi meniitti-figuja masiinaankin yrittää saada maalatuksi. Lähes jokaisessa listassa on kuoro (Choir of Menoth) ja Hierofantti, joten otetaan tavoitteeksi viimeistellä ne noiden tyttösten lisäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti