tiistai 25. lokakuuta 2011

Kissaeläimiä ja legendoja lännestä

Tämä onkin harvinaista herkkua, kun pääsen jo tiistaina päivittelemään blogia ja vieläpä siksi että sunnuntain jälkeen maalausrintamalla on jotain saatu aikaankin!

Eli sunnuntaina aloitellut Legends of the Old Westin baarinaikkoset tulivat tänään viimeistellyksi, ja tyrkkäsinpä tuossa samalta istumalta kolme keskeneräistä muutakin länkkärifigua maaleihin. Lopputulos ei mitenkään häikäise maalausjälkensä puolesta, mutta kyllä nuo kelpaavat pelipöydälle ja sinnehän ne toki ovat tarkoitetutkin. Eikä toki pikaisesti napattu valokuvakaan mitenkään ammattilaistasoa ole.

Työn alle jäi vielä viimeksi mainitsemani vaimon LotOW-possen naiskarjapaimenet, jotka nekin ovat saaneet tässä jo kohtuullisesti väriä pintaansa ja  valmistuvat muutaman tunnin maalaussessiolla, eli vaihteeksi näyttää maalausrintamalla ihan hyvältä sen suhteen että jotain valmistuukin. Kymmenkunta meksikaanoa odottelisi pohjamaaleissa sitten sitä josko länkkärifigujen maalausinnostus jatkuisi loppuviikkoon asti.

Perheeseen saatiin myös uusi kissamainen jäsen, kun kävimme tänään noutamassa kotia vailla olleen nelikuisen poikakissan joka sijaisperheessä odotteli pääsyä uuteen kotiin. Pari päivää pojalle nimeä mietitiin, ja loppujen lopuksi päädyimme antamaan sille vähintäänkin tyylikkään nimen Tuska. Peppi (koiramme) oli uudesta tulokkaasta vähintäänkin innoissaan, kun taas Lucyn (kissamme) katse olisi voinut tappaa sekä tulokkaan että isäntäväen.

Mutta joo, on se pikkuinen aivan söpöliini.

1 kommentti:

  1. Loistavaa loistavaa. Siis loistavaa moinen ripeä edistys ja varsinkin, kun en ole enää ainoa, jonka kissat yrittävät vallata blogin ;)

    VastaaPoista