sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Viikko 41 - sometimes, shit just hits the fan

Menneen viikon jäädessä taakse pelirintaman tapahtumat voineekin selvittää linkittämällä vähän funkkia...


Viikko oli kaikenkaikkiaan paska. Maanantaina pyöräilyonnettomuus jossa kokeilimme asfaltin kanssa kumpi on kovempi, asfaltin voittaessa niukasti. Tiistaina pitkään jatkunut flunssa päätti siirtyä poskionteloihin. Ja torstaina vaimon lähisukulaisen yllättävä poismeno. Vähemmän yllättäen harrasteet jäivät siis vähemmälle.

Jotain pientä pelirintamalla kuitenkin tuli tehtyä silti, tiistai-ilta meni Blood Bowlin merkeissä kun demotin peliä uudelle pelaajalle. Vastakkain kentällä olivat kohtuullisen linjamiesvetoinen Norse-posse ja puuhaltiatiimi, joista jälkimmäisellä pelasin itse. Haltioiden kyky pelata palloa, tai ylipäätään tehdä yhtään mitään muutakaan kentällä, oli tällä kertaa infernaalisen huonoa, ja pohjanmiehet moppasivat kenttää suippokorvilla, vieden ottelun tylyin 3-0 lukemin. No, ainakin demotettava sai paljon onnistumisia, ja pääsi pelaamaan paljon.

Keskiviikkona oli puolestaan taas tilipäivä, ja muutaman viikon takaisen 70 tunnin työviikon ansiosta palkkakuittikin näytti vaihteeksi mukavalta. Lautapeli- ja figurintamalta en oikeastaan keksinyt hirveämmin mitään joka olisi ollut pakko saada juuri nyt, joten päädyin tilaamaan Fallout New Vegasin jonka hinta Gigantissa oli vaivaiset 18 euroa.

Laitetaan vielä kuuma lautapelivinkkikin tähän. City-markettien 40v-synttärikampanjassa tällä viikolla on tarjouksessa pari lautapeliäkin, Toledo josta aiemminkin olen maininnut irtoaa hintaan 5,95, ja Modern Art irtoaa vielä euron halvemmalla, eli 4,95. Ainakin tuo Toledo tuohon hintaan on ehdottoman kannattava hankinta, joten suosittelen piipahtamaan lähimmässä Cittarissa ennenkuin loppuvat. Ja tuskin se vajaa viitonen Modern Artistakaan liikaa on.

Mutta se tästä viikosta, maalausrintamalla eivät luonnollisestikaan tavoitteet täyttyneet, ja tuleva viikkokin näyttää 60+ työtunnin, vaimon menojen ja kaiken muun elämän kanssa heikolta siinä suhteessa. Mutta jos yrittäisi sitä viime viikon primääritavoitetta tavoitella tulevana viikkona, ja katsoa ensi sunnuntaina josko viikko 43 olisi sitten vähän parempi.

4 kommenttia:

  1. Oivoi tätä maailmankaikkeuden epäoikeudenmukaisuutta. Tulipa ihan piruuttaan ruokaostosreissu suunnattua cittariin, mutta eipä ollut täällä Porissa tarjolla mitään mukavaa =/

    VastaaPoista
  2. Varkaudessa oli tuossa perjantaina ainakin tusina noita Toledoja, Modern Arttejakin jonkinlainen kasa. Hämäävästi nuo tokikaan eivät olleet lähelläkään sitä hyllyä jossa muut lautapelit ovat, vaan olivat sijoitettuna tarjouslelujen sekaan toisaalle ja vähän sielläkin melko näkymättömiin. En olisi varmaan itse niitä sieltä edes huomannut jollei vaimo olisi ollut tarkkasilmäisempi.

    VastaaPoista
  3. Hyvin oli ripoteltu Porissakin, mutta turhaampa niitä kiersin pitkin kauppaa läpi, kun jännittävin tarjouspeli oli Piirrä ja Arvaa ja sekin jostain lapsuuden peliläjistä jo löytyy :D

    VastaaPoista
  4. Tasan ei käy siis onnen lahjat, Varkauden cittarin hyllyssä oli äsken vielä 9 kpl Toledoja, ja Modern Arttiakin ainakin se viisi :)

    VastaaPoista