sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Green Bay Ratsies

Nyt kun maalausasema kerran on toiminnassa, täytyy sitten oikeasti yrittää jotain saada aikaiseksikin. Sopivasti maanantai-illaksi on sovittuna Blood Bowl -matsi Chaos Pact -tiimiä vastaan, joten perjantaina oli hyvä tilaisuus kaivaa kaapista vanha keskeneräinen skaven-tiimiviritelmäni maalauspöydälle, tavoitteena saada se pelikuntoon ennen kentällejuoksua. Tiimi on aikoinaan kasattu vanhan skaven-armeijani ylijäämätavarasta, joten kauheasti energiaa ja vaivannäköä en maalauksen suhteen näihin nappeihin aikonut laittaa, siispä tiimi sopiikin hyvin pikamaalauksen treenauskohteeksi.

Koska ensimmäistä kertaa olemme siirtymässä käyttämään sääntöjen viitosversiota, myös tiimikin täytyi laittaa uusiksi. Skavenit saavat kohtuullisen monta kohtuullisen kallista erikoispelaajaa, joten aikamoiseksi tasapainoiluksi ja tinkimiseksi tiiminrakennus menee linjarottien halpuudesta huolimatta. Lopulta päädyin seuraavanlaiseen kokoonpanoon:

#1 Zulrat Ironarm, Thrower
#2 Nitz Bullrush, Blitzer
#3 Zulbash Hardhand, Blitzer
#4 Snaz Nimblefinger, Gutter Runner
#5 Skeetz Quickpaw, Gutter Runner
#6 Snitz the Speedy, Gutter Runner
#7 Bilik Bitterblood, Line Rat
#8 Dirzs Ratbite, Line Rat
#9 Hisz Goblineater, Line Rat
#10 Naz the Paw, Line Rat
#11 Puzz Sharpnails, Line Rat
#12 Tazuk the Putrid, Line Rat

Re-rolls : 3
 
Yli jää 30k kultarahaa, ensimmäisen pelin jälkeen tarkoitus on ostaa apteekkari. Vaihtoehtona oli ottaa yksi linjarotta vähemmän ja lähteä liikkeelle apon kanssa, mutta jos tiimi ei selviä ekasta pelistään ilman niin sitten voi yksinkertaisesti laittaa vanhat rotat eläkkeelle ja aloittaa tiimi uudelleen. Toinen vaihtoehto apon saamikseksi olisi tinkiä yhdestä re-rollista, mutta mielummin ostan niitä alussa kolme.
 
Maalattavana on myös tiimille Rat Ogre, mutta sitä ei kyllä saa järkevästi mahdutettua aloituskokoonpanoon. Ehkä sitten joskus, kun tiimi rikastuu ajan myötä. Toistaiseksi ogre saa toimia tiimin hierojana ("jos et kykene pelaamaan, joudut hierojalle"). Kun rahaa kertyy, myös toinen heittäjä ja neljäs gutter runner ovat optioina, mutta nämä ovat vielä jossain kaukaisessa tulevaisuudessa.

Lopuksi sitten kuva projektin tilasta sunnuntaina klo 15. Rotat on pikamaalattu ja basetettu siihen tilaan, että ne voi huomenna nostaa kentälle ja kutsua niitä maalatuiksi, tosin tarkoitus oli vielä niitä siistiä ja  korjailla kun ehtii. Kuva on vanhalla kameralla otettu eli huono koska uusi kamera on vielä Itellan hellässä huomassa matkalla tännepäin.

 

2 kommenttia:

  1. Nonih hyvin lähti ainakin liikkeelle heti. Se on aina helppo kehittää lisää tekosyitä, mutta maalauspisteen kunnostus ja pelin lähestyminen antaa aika tehokkaasti kieltämättä vauhtia :D

    Ja ihan mukavalta näyttää rotat, vaikka pikaprojekti olikin

    VastaaPoista
  2. Täyttävät nuo asettamani minimivaatimuksen - näyttävät siltä että kuuluvat samaan tiimiin, ja pelaajat erottaa toisistaan :). Muutamassa vaiheessa tuli vähän mokailtua maalauksessa, mutta purin hampaat yhteen ja siirryin seuraavaan nappiin enkä jäänyt nysväämään korjauksia, parantelen sitten samalla kun maalaan noille viimeiset yksityiskohdat (esim. hampaat on vielä maalaamatta).

    Mutta menihän tuo mukavana pehmeänä laskuna takaisin maalauspöydän ääreen pitkähkön tauon jälkeen.

    VastaaPoista