tiistai 10. tammikuuta 2012

Posti kulkee ja pensseli heiluu

Tähän väliin pikainen päivitys vapaapäivän kunniaksi.

Ensinnäkin, postisetä kiikutti tänään parikin lähetystä Britannian suunnalta, Warmaster Ancients Armiesin ja em4miniaturesin noppatilauksen päädyttyä perille. Kirja tuli reilussa parissa viikossa ja nopat kahteen viikkoon, joten ihan tyytyväinen toimitusaikoihin näidenkin kohdalla olin. Nyt ei sitten olekaan mitään odotettavaa, joten melkein täytyy jotain uutta laittaa kohta tilaukseen, pitäähän sitä aina jotain kuitenkin olla matkalla. :)



Maalauspuolellakin tuli  saatua jotain aikaiseksi, kun otin maalauspöydälle kourallisen noita Revellin sakemanneja, tavoitteena maalata ne jonkinnäköiseen pelikenttäkuntoon mahdollisimman vauhdilla. Seitsemän nappia pelikuntoon noin tunnissa, eivät kyllä todellakaan ole kauniita, vielä vähemmän historiallisesti korrekteja, mutta perhana, ovat ne kuitenkin maalattuja! Ja kun Force on Forcen skenaariomme ovat kuitenkin enemmän tai vähemmän kuvitteellisia, niin ei figujenkaan tarvitse olla niin täydellisen tarkkoja. Nämä minun sakuni nyt ovat tuollaiseen aavikkosotaan lähteneitä, ja armeija varusti niille pikaisesti juuri tuollaista väriteemaa edustavat asut, ja saavat kelvata.

Seuraavana operaationa on loput pohjamaalatut sakemannit samaan kuntoon. Tavoite on saada huomenna loput 31 pohjamaaleissa olevaa nappia valmiiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti