maanantai 26. joulukuuta 2011

Viikko 51 - joulu tuli ja meni

Viikon 51 katsauksen kirjoittaminen karkasikin tällä kertaa pyhien takia maanantain ja Tapaninpäivän puolelle. Ei niin, että viikosta liikaa kerrottavaa olisikaan.

No, Baldur's Gate 2 - Shadows of Amn tuli läpipelattua. Seuraavana sitten Throne of Bhaalin kimppuun.

Muutamia hankintoja tuli joulun kunniaksi tehtyä, ensinnäkin Warhammer Historicalin alennusmyynnistä nappasin Warmaster Ancient Armies -lisäosan tuohon antiikinaikojen Warmasterin versioon. Viiden punnan hintaan tuo oli liian houkutteleva tarjous, etenkin kun postitkaan eivät olleet kuin 3 puntaa, joten kahdeksalla kirja kotiin.

Toki heti kun olin tilannut ja ehtinyt jo maksaa, tuli mieleen että tuolta olisi voinut ottaa ainakin Trafalgarin ja Gladiatorin kympillä, samoin Legends of the Old Westin kaikki lisäosat olisivat irronneet 5£ kappale. No, nuo hinnat näkyvät olevan vielä voimassa, eli jos sitä vielä jotain tulevalla viikolla hankkisi lisää, uskoisin että tarjoukset ovat voimassa ainakin vuoden loppuun asti.

Ambush Alley Gamesin Force on Force -säännöstöstä on tullut viime aikoina luettua sen verran, että sekin piti laittaa tilaukseen. 25 jenkkitaalaa tuon PDF-versio kustansi, kymppi+postit lisää niin olisi saanut ihan painetun version, mutta halusin tuon jo samantien luettavaksi joten PDF sai kelvata. Tosin tuollaisen 120/225 sivua tuosta sain tulostettua ennenkuin laserin värikasetti alkoi sanoa itseään irti, loput sitten viikonloppuna töissä. Joka tapauksessa sääntöosio on nyt paperilla, eli nivaskaa voi lukea sängyssä loikoillen mikä on huomattavasti mukavampaa kuin näytöltä tihrustaminen.

Sopivasti hyllystä löytyi ainakin sakemannien moderneja panssarikrenadöörejä Revellin 1/72 -skaalan boksillinen, eli jonkinlaisen joukon alku löytyi jo valmiina tuohonkin käyttöön.

Siinäpä jouluviikon tärkeimmät. Tulevalla viikolla sitten töitä, ja uudenvuoden viettoa, joten mitään kummoista tuskin pelaamisen suhteen tulee vuoden viimeinen viikko tarjoamaan. Jos saisi lueskeltua nuo FoF:n säännöt, ehkäpä mahdollisesti testattuakin niiden toimintaa jollain sakemannien pari ryhmää puolellaan -sotaharjoituksella niin siinäpä kaiketi olisi sopivasti tavoitetta viikolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti