keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Pikamulkaisu - Conan the Barbarian

Vapaapäivä? Maalaussessio? Eikä mitä, leffaa tulille!

Itse asiassa vaimo kysäisi että voitaisiinko katsoa joku leffa. No, kauppareissulla menin sitten Filmtowniin...

Edelleenkään en leffablogiksi tätä yritä, mutta kyllä Conan on niin lähellä kaikkea minun pelaamisharrastetta, että pakko on nyt.

Kaverini antoi hyvän vinkin lähteä arvostelemaan leffaa - tuntuiko että tuhlasit aikaasi? Siinä suhteessa uusi Conan on ihan käypää viihdettä, en tuntenut tuhlanneeni aikaani enemmän kuin olisin random vapaapäivätoiminnoissa tuhlannut. Kaksi euroa kahdelle ihmiselle (ja koiralle ja kahdelle kissalle) ajanvietettä, ei liian paha sekään.

Arnold-Conaneista oli vain henki jäljellä, koska sekä itselleni että vaimolle tuli oikeasti välillä mieleen Prince of Persia -disneypläjäys, veriroiskeilla höystettynä. Samoin venäläisten oma barbaarileffakopio Wolfhound kävi mielessä muutamaankin kertaan.

Käsittelenkö juonta? Käynkö kiinni näyttelijäsuorituksiin ja käsikirjoituksiin? No en todellakaan taaskaan.

Jos haluat katsoa vajaan pari tuntia kuinka miekka heiluu, veri lentää, juoni on perushuttua mallia conan vs. muut, ja tiedät kuka voittaa lopussa, tervetuloa elokuvan pariin. Lupaan että tulet nauttimaan. Jos haluat monipolvista juonta, hienoja näytelijäsuorituksia ja vastaavaa, katso vaikka Casablanca.

2 kommenttia:

  1. Puuh tämä aukko vuoden leffatarjonnasta on itselläkin vielä paikkaamatta. Täytyisi kai itsekin napata se jostain. Itse huomannut, että välillä leffoista kirjoittaminen on ihan hyvää harjoitusta bloggaillessa :D

    VastaaPoista
  2. Minulta tuo Conan the rolepalying game löytyy hyllystä, joten siinä mielessähän tämä liittyy ihan aiheeseen :P

    VastaaPoista