lauantai 26. toukokuuta 2012

Viikko 21 - paljon kerrottavaa, ensi viikolla

Launtaina tällä kertaa postailen näitä viikkokatsauksia, vaihteeksi etuajassa, samalla kun pakkailen Warmachine/Hordes -figujani kassiin.

Eli kuluvalla viikolla, jos ei pelaamisen niin ainakin hankintojen suhteen tapahtui. Mutta kun paketit tulevat perille  joskus ensi viikolla, niistä kuvien kanssa sitten enemmän. Todetaan vain, että kesälomarahat tulivat, ja reippaasti nelinumeroinen luku tuhlaantui harrastuksiin, mukana tosin peliläppäri mutta kyllä pikku-ukkoja ja lautapelejäkin eksyi sekaan...

Huomisaamuna sitten oli tarkoitus matkata kera kasan masiina/horde -figuja kohti pääkaupunkiseutua, nauttimaan parin päivän vapaista, hyvästä seurasta ja rennosta nopanheittelystä. Moisesta ensi viikolla enemmän.

Mutta jotta ei nyt ihan vain tulevaisuutta mietittäisi, niin puhutaan hetki fantasiakirjoista.

Book Depositoryä piti testailla, kun moisella on ilmaiset postit ja vähintäänkin hengästyttävä valikoima. Noin 19 eurolla sieltä irtosi Brandon Sandersonin Mistborn-trilogian boksi, jota on sen verran maailmalla kehuttu että otin luettavaksi. Toimitus noin viikossa, tosin piti hakea postista kun Britit olivat kolmen kirjan satsin pakanneet laatikkoon johon olisi mahtunut ainakin 30 pokkaria. No, sainpahan paljon pehmikkeitä omaan käyttöön :)

Tokikaan en ole ehtinyt kuin ekaa osaa noin puoleenväliin, mutta pakko kyllä kehua tätä jo nyt. Sandersonin hahmot eivät ole ärsyttäviä, angstaavia (teini)pellejä kuten nykyfantasiassa on tapana (ok, Vin on teini, muttei alkuunkaan ärsyttävä sellainen kun vertaa vaikkapa Robert Jordanin angstikakaroihin).


Maailma vaikuttaa mielenkiintoiselta, ja sen salaisuuksia kääritään auki vähitellen. Harvoin puolen kirjan jälkeen sanon tykkääväni jostain, mutta nyt melkein jo uskallan.

Mutta joo, pakkaamaan figuja, lepäämään ja aamusta duunin jälkeen reissuun. Ensi viikolla lupailen enemmän tarinaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti