sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Viikko 19 - tarjottimellinen maalausprojektia

Kevätviikot laukkaavat ohi kuin kiimainen orhi, mutta jotain pientä sentään on tälläkin viikolla pelirintamalle mahtunut, vaikkakin tosiaan hyvin pientä, kun jokaisena sään suhteen asiallisena päivänä on tullut frisbeegolf-radalle suunnistettua.

Viikon mittaan tuli kuitenkin kaiveltua kaapinpohjia, ja aavistuksen suunniteltua tulevia projekteja. Koska  Underworld-tiimiin sopivia gobbo-figuja ei oikein löytynyt, päätin sitten lähteä Bloow Bowl -liigaamme skaveneilla, joten jotain muuta saattoi huoletta kaivella työn alle. Niinpä sitten kaivelin esille tuhannen pinnaa Warmasterin Bretonnialaisia jotka saivat valkean pohjamaalin ylleen. Ja pienenpienten pikkumiesten vastapainoksi pohjamaalailin myös kasan Descentin pelinappuloita.

Eli saanko esitellä toukokuun lopun maalaustavoitteen, tarjottimellisen maalattavaa:

Bretonniaa löytyy 3 yksikköä Knighteja, yksi Grail Knighteja, 2 Squireja ja 2 Men-at-armseja. Descentissä on ykkös-skenaarioon tarvittavat isot möllit ja vähän muuta. Yksi satsi Descenttiä on vielä ulkona kuivumassa aamuisen pohjamaalaus-session jäljiltä, siinä puolet sankareista ja pienempiä möllejä.

Descent-napeista en yritäkään mitään kovin kummoisia, kunhan näyttävät edes vähän maalatuilta niin kelpaavat, joten niiden pitäisi valmistua kohtuullisen vauhdilla. Bretonnian kanssa voi tulla kiire allekirjoittaneen maalaustahdilla, mutta valmistuu minkä valmistuu, ja myöhemmin loput.

Torstaina sitten treenasimme vähän tulevaa Blood Bowl -liigaa varten, tai paremminkin Janne ja Jukka treenasivat, ja minä annoin kokeneena huonoja vinkkejä, ohessa vähän saunottiin sekä nautittiin olutta ja salmiakkilikööriä. Saunomisen (ei juomien) vuoksi peliaika loppui kesken, joten loppuun asti ei Jannen Chaos Pactin ja Jukan örkkien matsissa päästy. Mutta jonkinlaista tuntumaa kuitenkin tulevia koitoksia varten.

Ensi viikolla siis aloitellaan Blood Bowl -liigaa, ja vähän olisi tarkoitus tuota maalausurakkaa lähteä purkamaan. Näistä lisää seuraavissa postauksissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti