sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Viikko 20 - Blood Bowlia ja Descent-maalausta

Jälleen yhden viikon kallistuessa loppupuolelleen voi kerrankin tyytyväisin mielin katsoa taakseen ja todeta että jotain sentään tuli tehtyäkin!

Alkuviikosta jo Descentin Bane Spidereitä esittelin, sen perään maaleihin (ja valmiiksi) pääsivät Hell Houndit, Skeletonit ja Sorcererit. Maalaustaso ei ole päätähuimaavaa, mutta kun totuus on että Descenttiä pelataan maksimissaan se 2-4 kertaa vuoteen, noiden taso on riittävä siihen. Seuraavana jonossa on ryhmä petomiehiä, ja osa sankareistakin on saanut jo ihoon väriä.

Hell Houndien kanssa yritin erilaista alustaa, tuollaista enemmän luonnonläheisempää, mutta yllättäen sain tuosta Bane Spidereissä käytetystä kokeilusta peliporukan suunnalta positiivistä palautetta, joten palasin siihen sitten velhoilla ja luurankeleilla ... jos pelaajille kelpaa, niin kyllä minullekin käy helpompi tapa.

Aavistuksen taas heikompi kuva, kun en jaksanut ihmeemmin viritellä kuvauspistettä. Mutta eipä toki kuvattavatkaan mitään liian kauniita ja viimeisen päälle hienoja ole ;)

Keskiviikkona pelailtiin Blood Bowlia, tarkemmin sanottuna liigamme avausottelu Jannen Chaos Pactin ja Jukan örkkien välillä. Allekirjoittanut toimi tuomarina, sääntökirjana, ja toki toi maalauspisteen pöydän ääreen eli maalasi pelin aikana nuo edellämainitut luurankelit ja velhot. Vääntö oli tiukkaa ja kovaa, päätyen lopulta Kaaoksen 1-0 voittoon.

Torstai olikin sitten pyhäpäivä (jos ei heilaa Helluntaina, saa olla rauhassa koko kesän tjsp...), ja koska meidän naimisissa olevien ei tarvinnut metsästää/vältellä heilaa, pelasimme Jukan kanssa liigapelimme pois. Örkkilinjaa vastaan asettui nyt Skavenit, joiden nopeus asettikin örkeille (ja vasta muutaman pelin pelanneelle Jukalle) uudenlaista haastetta.

Peli alkoi örkkien potkulla, ja uhosin että pallo on maalissa kierroksella 2. Yllättäen uho toimi, ja kierroksella kaksi peli oli 1-0. Kaikki vain onnistui.

Lopun puoliajasta yritin estää örkkejä tasoittamasta, mutta ahneena yritin hieman riskialtista pallonriistoa ja sen epäonnistuttua oli selkeää että tasoitus tuli.

Toinen puoliaika oli sitten mielenkiintoinen. Örkit otti potkun vastaan, pallo ylös ja häkkiin. Pelasin löysää rinkiä örkkihäkin ympärillä, odotellen virhettä. Jukka pelasi (kieltämättä aloittelija-)virheen eli kasasi umpihäkin kiinni pallonkantajaan, biljardityyliin tönäisin häkin reunasta yhden pelaajan pallonkantajan päälle ja pallonkantajan häkin reunaan, josta sitten yhden nopan blitzillä kävin heittämässä pallollisen örkin nurin. Pallo pomppi suostuisasti minun suuntaani, Gutter Runner kävi sen poimimassa yhdeltä Tackle Zonelta ja ampaisi karkuun. MV9 Gutteria ei saanut luonnollisesti kukaan örkki kiinni, joten stallasin tylysti pari kierrosta lopussa varmistaen 2-1 voiton.

Pelinä kivaa ja jännää, pallonriistoni oli aika gambiitti joka nyt onnistui (kaksi yhden nopan blokkia joista eka vaati vähintään työnnön ja toinen työntävän kaadon). Uskoisin että olisimme päätyneet tulokseen 2-2, mahdollisesti 2-1 örkeille jos olisivat saaneet stallattua. Mutta ihan kivat ratkaisuhetket joka tapauksessa.

Lauantaiaamuna töiden jälkeen sitten rotat kohtasivat vielä Jannen Kaaoksen Liiton. Ensimmäisellä puoliajalla rotilla lähes kaikki onnistui, mitä kuvaa hyvin se että kierroksella 7 en ollut tarvinnut vielä tuhlata yhtään re-rollia, ja peli oli 2-0. Aavistuksen lähdin toisella puoliajalla liikaa kikkailemaan mikä kostautui pallonmenetyksenä ja kaaoksen kavennusmaalina, minkä jälkeen tyydyin varmistelemaan toisen 2-1 voiton. Eli rottalauma jatkaa puhtaalla pelillä, kun jengeillä on vielä pelit Teppoa vastaan jäljellä.

Huomenna sitten vapaapäivä töistä, ja Descent-urakkaan jatkoa. Loppuviikon ohjelma on vielä auki, mutta eiköhän sitä jotain tule kuitenkin pelirintamallakin taas tehtyä maalailun lisäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti