sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Kourallinen arpakuutiota ... the slight return

No niin, siinähän se sitten kesä vierähti ja syksykin ehti jo kohtuullisen pitkälle, allekirjoittaneen blogin viettäessä hiljaiseloa. Josko tässä vähitellen iltojen pimetessä ja päivän lyhetessä saisi säännöllisen epäsäännöllisesti raportoitua jälleen pelikuulumisia.

Vaikka blogi on ollut vaiti, ei pelaaminen silti ole ollut jäissä, vaan lähes viikottain on yritetty jonkinlaista pelitoimintaa ylläpitää. Figupeleistä Mordheim, Warmachine ja Warmaster ovat ainakin käyneet pöydällä, BattleTechiä testailtiin, Descent-sessiokin pelattiin ja erinäisiä muita lauta- ja korttipelejäkin on tullut läiskittyä. Myös frisbeegolfin parissa on tullut vietettyä erinäisiä tunteja.

Alkukesän hankintojen jälkeen se puoli harrastuksesta on ollut nollassa, mutta toisaalta silloin ostoksia kertyikin sellaiset kasat ettei uudelle ole ollut tarvetta. Tietokonepelejä uudelle läppärille on kertynyt jonkinverran, lähinnä Steamin erikoistarjouksien myötä. Ja viime viikko onkin sitten tullut viimein kasailtua niitä alkukesästä hankittuja Warmachine- ja Hordes -figuja.

Mutta tämä tältä erää kaikessa lyhykäisyydessään, tämänkertaisen postauksen tarkoituksena oli lähinnä ylittää se kynnys että saa tauon jälkeen kirjoitetuksi edes jotakin, ja sitä kautta saada viimeinkin enemmän säännölliset postaukset käyntiin. Lähipäivinä tarkoitus on esitellä viimein niitä alkukesän hankintoja, eli pikaisiin näkemisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti