perjantai 14. syyskuuta 2012

Kasapäin tavaraa eli kesän hankinnat

Palataanpa nyt hetkeksi takaisin tuonne touko-kesäkuun vaihteeseen, ja vilkaistaan hieman niitä tehtyjä hankintoja.

Acerin läppäri oli ensimmäinen hankinta kesälomatilistä. Tehoa löytyy pyörittämään pelejä kohtuullisesti,  ainakaan vielä ei yksikään peli jota olen testaillut ei ole tökkinyt. Kulkee mukavasti mukana niin töissä kuin matkoillakin. Vajaa 800 euroa   tuntui itsestä aivan kohtuulliselta hinnalta, siinä mukana 4 gigan lisämuistipalikka ja Nortonin Internet Security.

Warmachineen ja Hordesiinkin tuli hommattua "vähän" uutta. Lähinnä Circle Orboroksen osastoa  täydensin 50 pisteen tienoille, ja tulihan sinne vähän Khadoria ja palkkasotureitakin sekaan. Viime viikkoina olen saanut noita jopa viimein liimailtua kasaankin, kun virittelin kokoamispisteen tietokoneen vierelle.

Lautapelihyllykin täydentyi hieman. DungeonQuest tuli hankittua vähän käytettynä, Dominion ja Wizard's Gambit eksyivät mukaan Fantasiapeleiltä. Näitä on jopa kaikkia ehditty pelaamaankin kesän aikana.

Viimeisenä muttei suinkaan vähäisinpänä Warmasteria. Sotavasaran kautta sain tehtyä mukavan diilin  vajaasta viidestä kilosta sekalaista Warmaster-nappia kohtuullisen halvalla. Kaaosta, örkkejä ja epäkuolleita. Kaaosta diilasin eteenpäin Murheelle hänen armeijansa täydentämiseksi, mutta itellekin jäi kyllä ihan riittävästi tavaraa silti :)

Siinäpä pikainen vilkaisu kesän ostoksiin. Eilen vietimme taas peli- ja saunailtamaa, pöydälle nostettiin tällä kertaa The Phantom League. Halukkaat voivat lukea pelistä enemmän tuolta BoardGameGeekin puolelta, itse totean vain että ihan viihdyttävä kokonaisuus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti