sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Viikko 50 - joulu lähestyy uhkaavasti

Jälleen yksi viikko kuluvaa vuotta kallistuu ehtoopuolelleen, ja tällä kertaa siitä ei juuri kertomista pelirintamalla jää. Vaikka ulos vilkaistessa ei kovin jouluiselta näytäkään, silti tuo juhlista tylsin lähestyy vauhdilla. Siksipä elämä keskittyy kaikkeen epäolennaiseen, kuten pikkujouluihin ja muihin turhanpäiväisyyksiin. Miksi vietetään jotain ihmeen pikkujouluja? Eihän meillä ole mitään pikkujuhannuksia tai pikkupääsiäisiäkään, hitto soikoon!

Joka tapauksessa, Baldur's Gate kakkosessa etenin Underdarkkiin. Siinäpä arkiviikon suoritukset pelirintamalla.

Perjantain pelisessiokin kuivui kokoon kun porukasta itse kullekin ilmaantui muuta elämää, mutta lauantai-iltaan saatiin kuitenkin jonkinlaista pientä toimintaa pelaamisen suhteen. Koska pelirupeamaan saatiin mukaan yksi kohtuullisen vähän lautapelien maailmaan tutustunut henkilö, valittin pelit kevyestä ja helposti lähestyttävästä päästä. Eli pitkästä aikaa neppailtiin pari kisaa PitchCaria (jotka allekirjoittanut voitti suvereenisti molemmilla kertaa, yli kierroksen erolla seuraaviin), ja sen jälkeen pelattiin tuota Carcassonne korttipeliä. Peli pelattiin taas noin tuntissa läpi neljällä pelaajalla joista kaksi oli ensikertalaisia, joten kuten viimeksikin totesin, peli on helposti opittavissa ja sopi oikein hyvin seurueelle jossa oli mukana pari casual-pelaajaa.

Leffarintamalla tuli katseltua muutama niin paska leffa että pitää oikein varoittaa muita koskemasta pitkällä tikullakaan. Green Lantern oli aika surkea, vaikka leffan oheen oli varattuna oluttakin. Cross oli ... tai no, oikeastaan voin ehkä suositella tätä, se oli jo sen verran huono että siitä tavallaan tuli jo taidetta.

Ensi viikko. Töitä, kiirettä, hektisyyttä, sen jälkeen joulunpyhät ja hiljentymistä Baldur's Gaten ja Fallout New Vegasin parissa. Mitään en suunnittele enkä ota tavoitteeksi. Ehkä ensi vuonna sitten saisi paremmin kiinni vaikkapa noista figuprojekteistakin, loppuvuosi saa mennä omalla painollaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti